problém s fotoaparátem - Diskuze - Sony Ericsson - Sony Ericsson K750i black

položek: 0 ks
cena: 0,- Kč
> Košík je prázdný
icon
> RYCHLÁ NAVIGACE
> TELEFONY
> Tablety
> GPS
> PŘÍSLUŠENSTVÍ
>  RECENZE
> INFORMACE
> REKLAMA

PROBLéM S FOTOAPARáTEM - DISKUZE SONY ERICSSON K750I BLACK

Pro přispívání do diskuze se musíte přihlásit.

_Missy_
_Missy_ napsal > 21. 09. 2008 12:31:21
Hmmm hezky jsem si početla....
Tahle hádanice stojí za nic...Ani jeden mobil není moc dobrej...já 5300 mám rok a už jde "ke dnu"....sám od sebe se mi loupe bok u mobilu a výsuvná konstrukce se mi houpe ze strany na stranu...Hádanice jaký mobil je lepší je pro malé deti.... nic proti...jsem jen upřímná

Kubanec
Kubanec napsal > 31. 03. 2008 20:39:33
anonym
v prvni řadě mi nenadavej,díky. v druhe řadě,taklhe nadavaji jen děti,tak že kolik ti je?? ses jeden z tech lidí co dostanou nejakou vec,a hned je lepsi nez ta co maji sotatni,podle tebe je určitě škoda 120 lepší než třeba BMW,že? no,tak dal,kdyz je u telefonu napsano není,nebude,znamena to ze je vyprodany,kdyz je vyprodany,asi to zas takový smejd nebude. Dalsí vec,na to ze sony k750i neni hudebni telefon,tak sem k nemu dostal sluchatka a cd se softwarem,co asi davaji k nehudebnim nokiim? kamarad nedostal ani sluchatka. Dalsi vec,sony ma fotak 2.0 Mpx,nokia 1.3,co jak doufam je znat,ze je to min,tak tva nokia nemuze mit lepsi fotky,proste to asi nejde,a dalsi minus,nema svetlo. jo a pamet v sonaku se da taky rozsirit,ja tam mam 2giga kartu. No,nechty sem si neokousal zlosti,protoze sem zdraví clovek,coz se o tobe neda rict. Mel nebo mela by ses lecit. a prosim ,mluvim normalne,nenadavam ti,tak to zkus taky,diky

Kubanec
Kubanec napsal > 08. 03. 2008 10:58:35
Sonny
A ještě,zakl. paměť u sony je 34,kolik má 5300??

Kubanec
Kubanec napsal > 08. 03. 2008 10:50:52
Sonny
Tak sem tak nějak sledoval jak se tu hádáte. Musím říct,že sonny je fakt lepší,mel sem už několik nokií a žádná sláva. Už je to že Sonny Ericsson jsou vlastně dvě firmy,japonská a švédská,dává tušit,že to asi šmejd nebude. Srovnal sem 5300 a k750i,první co mi ukázalo,k750i ma foťák 2.0 MPx a 5300 jen 1.35. Další věc,Soňák má i světlo u foťáku,nokia ne e. a navíc,k750 je dražší než nokia,tak že proč by ten ,,soňácký šmejd" byl asi dražší,protože je lepší. Všem co mají nokii,není to špatný mobil ale sony je vždy o krok vepředu

aaannnoonnyymm
aaannnoonnyymm napsal > 18. 04. 2008 15:04:17
Re: Sonny
Hahahahahaha!!!!Jestli si myslis,ze ten tvuj smejd je lepsi tim,ze ma vyfrajirkovany fotacek???Ses na omylu!!!!!Tenhle krap sonackej foti jak rozmazana mrdka!!!!5300 foti lip!!!!A sonacka mrdka rozhodne drazsi asi nebude když je zde napsano NENÍ A NEBUDE tak co tu pindáš o drazsi!!!!????!!!!A to o krok ve predu si spletl!!!!Spis o krok dozadu!!!!!!A jestli nevis tak Telefony Nokia patří mezi nejlepší mobilní telefony světa!!!!!To je ster a trapas co??????Uz si nervama a zavisti kouses nehticky na rucicce i na nozicce co?????smejd K750i na 5300 proste nemá!!!!!Jen si pis ty tvoje blbe pindy ze zavisti,ale pamatuj....jsi s tim k smichu!!!!!!!5300 bude vzdycky lepší!!!!!!!!!!!!!!

®aneta
®aneta napsal > 25. 01. 2008 20:01:33
odpověd
musíte na zadní straně telefonu otevřít směrem dolu stříbrnou krytku.

petr budejovský
petr budejovský napsal > 13. 12. 2007 22:30:42
problém s fotoaparátem
Mám tu problém s foto aparátem když do něj najedu tak my telefon hlásí že není otevřená krytka prsím o radu co nejdřív na mail dj.sauron001@seznam.cz Byl bych moc vděčný předem děkuji

Pro přispívání do diskuze se musíte přihlásit.

Copyright © 1999–2012
ATWEB Consulting, s.r.o.
apek
heureka
saop
Srovname
atweb consulting
Online lyže  |  Pneumatiky  |  Klenotnictví - stříbro - šperky  |  SUPER-BAZAR.cz  |  MP3 přehrávače  |  Sony-Ericsson-CZ.com  |  Plastická chirurgie  |  GIGAINZERCE.CZ - inzerce zdarma  |  Parfémy FM Group  |  Elektrospotřebiče-pračky,myčky atd.  |  Alpy  |  Gigant-PC - správa sítě  |  Plastická chirurgie LD.cz  |  HDTV satelitní přijímače a komplety BENsat  |  Zubní implantáty Praha  |