Prodám - Diskuze - Sony Ericsson - Sony Ericsson D750i

položek: 0 ks
cena: 0,- Kč
> Košík je prázdný
icon
> RYCHLÁ NAVIGACE
> TELEFONY
> Tablety
> GPS
> PŘÍSLUŠENSTVÍ
>  RECENZE
> INFORMACE
> REKLAMA

PRODáM - DISKUZE SONY ERICSSON D750I

Pro přispívání do diskuze se musíte přihlásit.

mv66
mv66 napsal > 23. 12. 2007 08:56:41
Doporučuji příslušenství
K tomuto mobilu a podobným Sony Ericsson doporučuji reprosoustavu a tzv. FM vysílač. Pak si můžete přehrávat filmy v 3GP, MP3 formátu, pouštět rádio kde se vám zachce a FM vysílačem pak můžete filmy i MP3 poslouchat třeba v autě. FM vysílač stojí asi 500,- a repráky asi 2200,-. Tak že jedu v autě a koukám na film, jehož zvuk mi jde kvalitně z reprobeden.

mv66
mv66 napsal > 23. 12. 2007 08:49:18
Spojení s PC
Po zkušenostech vám mohu poradit koupit si externí kartu Memory Stick Duo s adaptérem do PC o max. velikosti 1GB (větší nedoporučují) a vždycky si jí vyndat z mobilu (na straně pod gumovým kritem) a vložit do PC, kde se ukáže jako disk. Tam si nahrajte rychle všechno co chcete a vraťte do mobilu. Pokud chcete propojit telefon, použijte program Sony Ericsson PC Suite pokud možno verze 3. s češtonou. Ten vám lízne připojení daného typu mobilu PO KABELU USB a můžete provádět operace. To je ale vhodné zejména pro synchronizaci (zálohování) mobilu do Outlooku, což doporučuji každému! Ukládání MP3 a 3GP souborů je lepší a rychlejčí na externí kartu. ***Tento výborný telefon umí mnoho věcí a funkčností patří mezi špičku. Přešel jsem na něj z Nokia, mám ho již dva roky a nemohu si ho vynachválit. Nezastidí se ani s takovými mobily jako K790i apod., i když je jasné, že parametry foťáku jsou horší a nemá e-mailového klienta. Ale položme si otázku, kdo z mobilu používá e-mail a nefotí pořádným foťákem. Je to prostě nenápadný, ale zcela dostačující přístroj pro všechny komerční funkce. Pouštím si v něm nejenom MP3, ale také filmy ve 3GP formátu, které z .avi převádím v programu "Xilisoft 3GP Video converter 3".

KONVICT11
KONVICT11 napsal > 16. 12. 2007 21:33:32
Katenka93 rada
porid si bluetoth na pc a tam si muzs hazet veci s pc do mobilu nebo naopak sam to pouzivam

jarda
jarda napsal > 04. 12. 2007 21:36:43
displej
nevite nekdo o nekom kdo ma na tento telefon displej za rozumnou cenu

Tereza
Tereza napsal > 17. 11. 2007 21:36:54
mobil
dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli někdo nevi kde bych tento mobil NOVÝ sehnala nejlevnější! moc děkuji za odpověd

Martin
Martin napsal > 26. 10. 2007 22:06:19
mobil
muj e-mail moravek43@seznam.cz ozvi se...

Katenka93
Katenka93 napsal > 15. 09. 2007 12:50:40
HELP!
Mám tenhle mobil ale chtěla bych si tam z PC stáhnout nějaký věci. Ale vždycky, když propojím mobil s PC nic se nestane. Nemáte někdo software nebo nějakou radu?

Honza
Honza napsal > 24. 07. 2007 10:04:39
SE D 750 i
Prodam tento telefon za 3500 Kč, při rychlém jednání určitě slevím.Praha, Český Krumlov. kontakt:bejdy@seznam.cz 737751239

Petr
Petr napsal > 11. 07. 2007 17:29:39
Prodám
Nazdárek lidi vlastním a prodám tento supr mobil mám ho necelej rok, zatím jsem s ním neměl žádné problémy ale scháním lepší. Prodám za 3 500,- se vším všudy Jihlava 1pben@centrum.cz

Pro přispívání do diskuze se musíte přihlásit.

Copyright © 1999–2012
ATWEB Consulting, s.r.o.
apek
heureka
saop
Srovname
atweb consulting
Online lyže  |  Pneumatiky  |  Klenotnictví - stříbro - šperky  |  SUPER-BAZAR.cz  |  MP3 přehrávače  |  Sony-Ericsson-CZ.com  |  Plastická chirurgie  |  GIGAINZERCE.CZ - inzerce zdarma  |  Parfémy FM Group  |  Elektrospotřebiče-pračky,myčky atd.  |  Alpy  |  Gigant-PC - správa sítě  |  Plastická chirurgie LD.cz  |  HDTV satelitní přijímače a komplety BENsat  |  Zubní implantáty Praha  |