m65 - Diskuze - Siemens - Siemens M65

položek: 0 ks
cena: 0,- Kč
> Košík je prázdný
icon
> RYCHLÁ NAVIGACE
> TELEFONY
> GPS
> PŘÍSLUŠENSTVÍ
>  RECENZE
> INFORMACE
> REKLAMA

M65 - DISKUZE SIEMENS M65

Pro přispívání do diskuze se musíte přihlásit.

sedmikvitka
sedmikvitka napsal > 06. 04. 2008 18:11:03
m65
Já jsem s tímhle telefonem velmi spokojená. Kupovala jsem si ho kvůli odolnosti, protože jezdím na koni. Ten telefon vydrží snad všechno, zakousnul se do něj kůň, letěl v dost velký rychlost na zem a pořád funguje, jenom mi teď po třech letech začali blbnout tlačítka a to mi je i měnili. Ale byli na to dost neochotný.Ale telefon fakt supr.

Veronika
Veronika napsal > 28. 01. 2008 10:20:18
siemens m65
Ahojda tak tenhle telefon je uplně na prd ze začátku mi šel uplně nádherně ale ted se mi furt seká a tak 20krát za den se mi vypíná opravdu nedoporučuji je to šunt

BRABUS
BRABUS napsal > 20. 01. 2008 16:48:55
m65
Dělám na stavbě,mám ho přes 3 roky a už mě tak půl roku pěkně sere právě chci koupit nový tel. všechny gumy a ty další blbosti jsem postrácel!! Už si nikdy nekoupím telefon co má na sobě spoustu blbostí mám pod krytem prach,sluchátko blbne a nesvítí mi klávesnice. Telefon nosím v pouzdře a chovám se k němu slušně !!!! A baterka nikdy! ani nová! nevydržela víc jak 2 dny!!!

Pro přispívání do diskuze se musíte přihlásit.

Copyright © 1999–2009
ATWEB Consulting, s.r.o.
apek
heureka
saop
atweb consulting
SUPER-BAZAR.cz  |  Alpy  |  Elektrospotřebiče-pračky,myčky atd.  |  e-Počasí.cz  |  GIGAINZERCE.CZ - inzerce zdarma  |  Gigant-PC - správa sítě  |  Klenotnictví - stříbro - šperky  |  LevnéAlarmy.cz  |  mobilenet.cz  |  MP3 přehrávače  |  Online kola  |  Online lyže  |  Parfémy FM Group  |  Plastická chirurgie LD.cz  |  Plastická chirurgie  |  Pračky všech druhů  |  Seriózní seznamka  |  Sony-Ericsson-CZ.com  |  Žaluzie  |